Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο

March 27, 2024
τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο

Dongfeng JF-007, παίζοντας με τη στάση ενός τραμ.

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 0
Πιστεύω ότι πολλοί καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την νέα αγορά ενέργειας δεν μπορούν να το φανταστούν, και ο πρωταγωνιστής σήμερα, όσον αφορά την εμφάνιση και το στυλ,μπορεί να ειπωθεί ότι έχει λίγο στυλΕίναι το Dongfeng JF-007.


Στο παρελθόν, οι άνθρωποι συνήθιζαν να λένε "τι χρειάζονται οι άνθρωποι, τι κάνει η Wuling", αλλά πρόσφατα η μάρκα Dongfeng φαίνεται να έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά.


τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 1

 

Η Dongfeng είναι μια νέα μάρκα νέας ενέργειας που δημιουργήθηκε από την Dongfeng Motor, και η JF-007 είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας.που ξεκινάει από 159000 γιουάν στην ΚίναΑπό την άλλη πλευρά, το δικό μας Dongfeng Nano προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη τιμή και μια καλή εμπειρία.

 

Πρώτον, η μάρκα e π κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στην Νέα Ενέργεια Dongfeng,και ευθυγραμμίζεται άμεσα με τα βασικά νέα ενεργειακά μοντέλα ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων όπως η Changan Qiyuan και η Geely Galaxy..

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 2

 

Ως το πρώτο μοντέλο, το Dongfeng JF-007 είναι τοποθετημένο στην κύρια αγορά των μεσαίων έως μεγάλων σεζόν μεγέθους που κυμαίνονται από 150000 έως 250000 γιουάν.Μπορεί να ειπωθεί ότι ο "εσωτερικός ανταγωνισμός" είναι πολύ υπερβολικός., και το JF-007 χρησιμοποιεί έναν ειδικό τρόπο για να κατακτήσει την αγορά των καταναλωτών.

 

Από την άποψη του σχεδιασμού, η σχεδίαση του σώματος του κουπέ κάνει το JF-007 πολύ αναγνωρίσιμο, και προκειμένου να γίνει το αυτοκίνητο πιο σπορ, το αυτοκίνητο έχει επίσης σχεδιαστεί σε πολλές λεπτομέρειες.ρυθμιζόμενα πτερύγια ουράς, και ρυθμιζόμενα φώτα υποδοχής που μπορούν να εναλλάσσονται σύμφωνα με διαφορετικά θέματα κάνουν όλο το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο εξατομικευμένο.

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 3

 

Επιπλέον, χωρίς καμία προσπάθεια στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, δεν είναι επίσης αρκετό.:50 από μπροστά προς τα πίσω.

 

Φανταστείτε ότι οι σημερινοί νέοι, είτε επιλέγουν καύσιμα είτε ηλεκτρικά οχήματα, επιδιώκουν κουπέ υψηλής απόδοσης όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την πραγματική τεχνολογία.209Cd χαμηλή αντίσταση του JF-007 όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση ταχύτητας, αλλά επίσης συμβάλλει σημαντικά στην αντοχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 4

 

Η αναλογία εμπρός προς πίσω 50:50 του αντιβαρέα είναι τεχνική απαίτηση και μια τέτοια κατασκευή όχι μόνο επιτρέπει την μετατόπιση του κέντρου βάρους προς τα πίσω κατά την ταχεία επιτάχυνση,αλλά επίσης αυξάνει τη σύσφιξη της οδήγησης των πίσω τροχών. Βεβαιωθείτε ότι τα ελαστικά δεν γλιστρούν ή ότι το κέντρο του οχήματος βρίσκεται στην κεντρική θέση κατά τη στροφή, γεγονός που είναι πολύ χρήσιμο για τη χειραγώγηση.Το να οδηγείτε γρήγορα και σταθερά είναι εξίσου σημαντικό για την καθημερινή μετακίνηση.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 5

 

Δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ότι στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η επιτάχυνση και η απόδοση μπορούν να θεωρηθούν διαφορετικές,επιτρέποντας σε κάθε καταναλωτή να βιώσει την εμπειρία ταχύτητας που μόνο τα υψηλής ποιότητας σπορ αυτοκίνητα έχουν στο παρελθόνΣτην νέα ενεργειακή τροχιά, η βασική τεχνολογία της Dongfeng είναι η τεχνολογία ηλεκτρικής κίνησης Mach E, JF-007 160kW πίσω μονοκινητήρας, 200kW πίσω μονοκινητήρας,και συνολική ισχύς 400 kW εμπρός και πίσω διπλός κινητήρας.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 6

 

Η καθαρά ηλεκτρική έκδοση του Dongfeng JF-007 μπορεί να επιτύχει επιτάχυνση 6,8 δευτερολέπτων, 5,8 δευτερολέπτων και 3,9 δευτερολέπτων για να φτάσει τα 100 km / h, που είναι αρκετό για καθημερινή μετακίνηση σε οικογενειακά αυτοκίνητα.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 7

 

Επιπλέον, όσον αφορά την καθαρά ηλεκτρική αυτονομία, το χαμηλού επιπέδου μοντέλο Dongfeng JF-007 έχει αυτονομία 530 χιλιομέτρων, ενώ η έκδοση μεγάλης αυτονομίας φτάνει τα 620 χιλιόμετρα.

 

Μιλώντας για αυτό το μοντέλο, εκτός από την ξεχωριστή εμφάνισή του, αυτό που προσωπικά θεωρώ πιο ενδιαφέρον είναι το εσωτερικό και η διαμόρφωση του JF-007.έχει ένα καλό πλεονέκτημα στην ίδια κατηγορία, καθιστώντας ευκολότερη την έναρξη και προσφέροντας επίσης μια καλή εμπειρία.

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 8

 

Ο σχεδιασμός του ταμπλό στο αυτοκίνητο που μπορεί να επιτύχει αντίστροφη περιστροφή είναι πολύ ελκυστικός, αλλά δυστυχώς αυτή η διαμόρφωση δεν είναι τυποποιημένη σε ολόκληρη την σειρά.Μπορεί να είναι προαιρετικό στο δεύτερο πάνω και πάνω μοντέλαΤο μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού είναι ο συνδυασμός της "διαμόρφωσης ενός κλικ", η οποία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να αντιστρέφεται κατά την είσοδο στη λειτουργία σπορ, καθιστώντας την προσοχή του οδηγού πιο εστιασμένη.

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 9

 

Επιπλέον, στην κατάσταση σπορ, η κεντρική οθόνη ελέγχου 15,6 ιντσών του οχήματος θα υποστεί επίσης αλλαγές, επιτυγχάνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο του γκάζι, την τιμή G και το τιμόνι.Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους οδηγούς που αγαπούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα., και ακόμη και οι συνηθισμένοι χρήστες μπορούν να επιδεικνύονται καλά μπροστά στους φίλους τους.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 10

 

 

Από την άποψη της ευφυΐας, το JF-007 φαίνεται να είναι μεγάλο και ολοκληρωμένο.Με την υποστήριξη του τσιπ 8155, η εμπειρία λειτουργίας του αυτοκινήτου είναι online, και οι λειτουργίες του είναι επίσης κατάλληλες για καθημερινή χρήση.

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 11

 

 

 

Αλλά ο 007 εξακολουθεί να έχει κάποιο περιθώριο όσον αφορά την "κυλιόμενη" νοημοσύνη, αφού είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής υπολογιστικής ισχύος σύστημα ευφυούς οδήγησης που μπορεί να υποστηρίξει υψηλής ταχύτητας πλοήγηση NOA,στάθμευση μνήμηςΑν και δεν έχει υποστήριξη για 8295 τσιπ το 2024, παρέχει στους χρήστες πάνω από 250000+ έξυπνες εμπειρίες υποβοηθούμενης οδήγησης.
Το μοντέλο που δοκίμασα αυτή τη φορά είναι μια εκδοχή πίσω τροχών, με βάση τη μέγιστη ισχύ πίσω τροχών των 200kW.Το αρχικό συναίσθημα είναι ακόμα πολύ ισχυρό., και το "ισχυρό ιπτάμενο τούβλο" μπορεί να είναι το πράγμα που πολλοί αρχάριοι φοβούνται όταν οδηγούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

 

 

 

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 12

 

Αλλά στην τυπική λειτουργία, η εκκίνησή του έχει ρυθμιστεί και δεν υπάρχει απότομη αίσθηση, και η αίσθηση της οικιακής χρήσης μπορεί επίσης να ισορροπηθεί.Είναι προφανές ότι η ανταπόκριση του κινητήρα είναι πιο θετική.Επιπλέον, όταν οδηγή­ται σε δρόμους υψηλής ταχύτητας, απελευθερώνει τον διακόπτη πολλές φορές και επιταχύνει χωρίς καμία εξασθένιση, αποδεικνύοντας ότι η σταθερότητα του κινητήρα μπορεί να αντέξει την δοκιμή.
Από την άποψη του χειρισμού, το JF-007 κάνει διαφορετικές ρυθμίσεις στη δύναμη του τιμονιού σύμφωνα με τις διαφορετικές λειτουργίες.Η απαιτούμενη δύναμη είναι λίγο δύσκολη για τις γυναίκες οδηγούς.Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία άνεσης για καθημερινή χρήση.

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 13
Όσον αφορά την ανάρτηση, η πίσω ανάρτηση είναι μια σύνδεση πέντε συνδέσμων, η οποία σπάνια είναι εξοπλισμένη σε μοντέλα της ίδιας κατηγορίας τιμών, γεγονός που υποδεικνύει ισχυρή απόδοση του πλαισίου.
Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής οδήγησης, η πίσω ανάρτηση μπορεί να παρέχει επαρκή υποστήριξη όταν περνάτε από αδιέξοδα χωρίς υπερβολικό κούνημα." το όχημα μπορεί να προσκολληθεί στο έδαφος και να έχει εξαιρετική καταστολή της αναπήδησης.

τελευταία εταιρεία περί Το Dongfeng JF-007, ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο 14

Επιλόγος
Για την προώθηση των οχημάτων νέας ενέργειας της μάρκας Dongfeng, έχουν επίσης δοκιμάσει μοντέλα υπό την ονομασία Dongfeng Yipai και Dongfeng Nano,και η πιο βαθιά εμπειρία είναι η πιο "πρακτική" εμπειρία οδήγησης για τους χρήστες.
Το αυτοκίνητο είναι πιο απλό, αλλά οι απλοί καταναλωτές μπορούν να το αγοράσουν χωρίς υπερβολικές επενδύσεις υλικού και μπορούν πραγματικά να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης και οδήγησης που φέρνει η τεχνολογική πρόοδος.Βάσει της τρέχουσας τιμής πριν από την πώληση, θα φέρει επίσης περισσότερες εκπλήξεις σε όλους όταν κυκλοφορήσει επίσημα, το οποίο είναι πιθανό να γίνει ένα μοντέλο αυτοκινήτου υψηλού όγκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή χρήση όσο και για έλεγχο.