EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV

March 27, 2024
τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV

Ακριβώς όταν ο εξωτερικός κόσμος παραπονιόταν ότι τα οχήματα νέας ενέργειας με βάση το Dongfeng όπως τα Fengshen, Fengxing, Venucia και Fukang είχαν χαρακτηριστεί σαφώς ως "online car-hailing" και "B-end", στις 17 Ιουλίου,Η Dongfeng EV New Energy χρησιμοποίησε ένα "Ποια είναι η διαφορά YONG" Το θέμα του νέου αυτοκινήτου σε απευθείας σύνδεση συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης Dongfeng EX1 nano BOX για το C-end.

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 0

Η έκδοση Nano BOX του νέου αυτοκινήτου έχει δύο μοντέλα και μια έκδοση ανεμιστήρα, με αυτονομία CLTC 331 χιλιομέτρων.

Αυτό δεν είναι επίσης ένα σκούτερ με την γενική έννοια, ολόκληρο το σύστημα έρχεται κανονικά με κύριο και δεύτερο πιλότο αερόσακους, άγκυρες παιδικών καθισμάτων, κλειδαριές παιδικών θυρών,Σύστημα ABS και σύστημα κατανομής δύναμης πέδησης EBD.

Το μέγεθος του αμαξώματος είναι 3732*1579*1515, ο μεταξόνιος χώρος είναι 2423mm, και τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν στο σύνολό τους.ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας της μπαταρίας και μια σειρά από τηλεχειριζόμενες λειτουργίες, όπως η αποσύνδεση, η φόρτιση και η ανάκτηση του κλιματιστικού κλπ.

Μετά από 30 λεπτά φόρτισης, η ισχύς μπορεί να αυξηθεί από 30% σε 80%, και η ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 50 χιλιόμετρα την ώρα σε 6 δευτερόλεπτα.Στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων κατηγορίας A0 εντός 100Το Nano BOX απευθύνεται στα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας, Nezha V και Leapmotor T03.

Το Dongfeng EX1 new energy vehicle είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Dongfeng New Energy και της Dongfeng Junfeng Company για την οικοδόμηση μιας μάρκας εισόδου της Dongfeng New Energy στα τέλη του 2020.Το εργοστάσιο παραγωγής και κατασκευής του είναι το Yijiete νέων ενεργειακών οχημάτων που ιδρύθηκε στο Shiyan στις 29 ΑυγούστουΗ εταιρεία έχει επενδύσει από τις εταιρείες Dongfeng, Nissan και Renault.Τόσο οι εξαγωγικές όσο και οι εγχώριες πωλήσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ίδιας κατηγορίας οχημάτωνΜεταξύ αυτών, το Dongfeng EV νέας ενέργειας μάρκα χρησιμοποιείται στην Κίνα.

Από τον Δεκέμβριο του 2020 έως σήμερα, μετά από περισσότερους από 20 μήνες εξερεύνησης, η Dongfeng EV New Energy, της οποίας η έδρα μάρκετινγκ βρίσκεται στη Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Ουχάν,Έμαθε τον πόλεμο στον πόλεμο., και κυκλοφόρησε επίσημα μια νέα πρόταση μάρκας στις 17 Ιουλίου - "Boutique Light Pure Electric Focus" ", και έκανε τις 17 Ιουλίου ως Ημέρα μάρκας.Ο κ. Xiang Kaiyong, γενικός διευθυντής της Dongfeng Junfeng EV New Energy, παρουσίασε ότι, ως επιχειρηματική μονάδα του ομίλου Dongfeng που επικεντρώνεται σε μικρά καθαρά ηλεκτρικά οχήματα, η Dongfeng Electric Power & Lighting είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων.Η Dongfeng EV New Energy παράγει μόνο μικρά ηλεκτρικά οχήματα στην περιοχή ΑΤο αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε μπουτίκ.

Ως αποτέλεσμα, τα οχήματα νέας ενέργειας της Dongfeng καλύπτουν την αγορά 50.000-640.000 γιουάν, σχηματίζοντας μια υψηλού επιπέδου μάρκα της Lantu με τιμή πάνω από 300.000 γιουάν.,900 γιουάν, Fengshen Fengxing Qichen Fukang Η μαζική μάρκα των περισσότερων από 100.000 γιουάν και Dongfeng EV Νέα Ενέργεια του entry-level μάρκα κάτω από 100.000 γιουάν.

Αξίζει επίσης να περιμένουμε με ανυπομονησία την ελκυστική μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων εκτός δρόμου που θα λανσαριστεί την παραμονή των 53ων γενεθλίων της Dongfeng.Αυτή είναι η κορυφαία νέα μάρκα οχημάτων ενέργειας της Dongfeng σε σύγκριση με τη μικρή H της LantuΟ πολεμιστής που ενσαρκώνει την ποιότητα της στρατιωτικής βιομηχανίας της Dongfeng.

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 1

 

 

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και τη διάδοση των εννοιών προστασίας του περιβάλλοντος, τα οχήματα νέας ενέργειας έχουν σταδιακά γίνει το νέο αγαπημένο της αγοράς αυτοκινήτων.Μεταξύ πολλών νέων εμπορικών σημάτων οχημάτων ενέργειαςΤο Dongfeng Nano BOX έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών καταναλωτών με το μοναδικό σχεδιασμό και τις εξαιρετικές επιδόσεις του.Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dongfeng Nano BOX και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τουΠαρακάτω παρουσιάζεται μια λεπτομερή ανάλυση αυτού του μικροηλεκτρικού οχήματος από πολλαπλές πτυχές.
Το Dongfeng Nano BOX κληρονομεί όλα τα πλεονεκτήματα της μάρκας "Dakia" της Renault,ενώ συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων νέων για να κάνουν κατάλληλες βελτιώσεις στις εσωτερικές και εξωτερικές διακοσμήσειςΑυτό το αυτοκίνητο είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου EX1 που σχεδιάστηκε από κοινού από τη Renault, τη Nissan και τη Dongfeng,που πωλείται ταυτόχρονα στην Ευρώπη και την ΚίναΤο σύστημα διασφάλισης ποιότητας της παραγωγικής διαδικασίας συγχρονίζεται με το εμπορικό σήμα "Dakia".Τα τρέχοντα μοντέλα της μάρκας "Dakia" Ex1 εξάγονται στην Ευρώπη με μια κλίμακα 80000 οχημάτων ετησίως.

Πλεονεκτήματα: ποιότητα παγκόσμιας κλάσης, με τις δύο μάρκες να παρουσιάζουν τα αντίστοιχα δυνατά τους σημεία.

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 2

 

 

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Dongfeng Nano BOX είναι μοναδικός, με ομαλές και δυναμικές γραμμές σε όλο το όχημα.κάνοντας όλο το όχημα να φαίνεται πολύ μοναδικόΟι πλευρικές γραμμές του οχήματος είναι ομαλές και οι πόρτες είναι σχεδιασμένες χωρίς πλαίσια, καθιστώντας όλο το όχημα πιο μοντέρνο.που αντηχούν στα μπροστινά φώτα, κάνοντας όλο το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο αρμονικό.

Πλεονεκτήματα: Ο σχεδιασμός εμφάνισης του Dongfeng Nano BOX είναι μοναδικός και μοντέρνος, ικανοποιώντας τις αισθητικές ανάγκες των νέων καταναλωτών.

 

 

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 3

 

 

 

Το Dongfeng Nano BOX είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 33 kW και μέγιστη ροπή 125N · m.Αυτό το είδος της απόδοσης ισχύος είναι ήδη πολύ εξαιρετική για ένα μικροηλεκτρικό όχημαΚατά την πραγματική οδήγηση, το Dongfeng Nano BOX επιταχύνει γρήγορα και έχει ισχυρή ικανότητα αναρρίχησης, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των καθημερινών μετακινήσεις και ταξιδιών μικρής απόστασης.Η εμβέλεια μπορεί να φτάσει τα 351 χιλιόμετρα., καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες χρήσης των περισσότερων καταναλωτών.

Πλεονεκτήματα: Το Dongfeng Nano BOX έχει εξαιρετική απόδοση ισχύος, μεγάλη εμβέλεια και καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

 

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 4

 

 

Το Dongfeng Nano BOX έχει επίσης πολύ καλές επιδόσεις από την άποψη της ασφάλειας.Το Dongfeng Nano BOX είναι εξοπλισμένο με ενεργά συστήματα ασφαλείας όπως ABS+EBD., TCS, ESP κλπ., που μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά την ασφάλεια των οδηγών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.Το Dongfeng Nano BOX είναι επίσης εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας, όπως μπροστινοί διπλοι αερόσακοι, την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών και το ραντάρ αντίστροφης κίνησης, παρέχοντας στους οδηγούς ολοκληρωμένη προστασία ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα: Το Dongfeng Nano BOX παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά την ασφάλεια, με πλούσιες διαμορφώσεις, παρέχοντας στους οδηγούς ολοκληρωμένη προστασία της ασφάλειας.

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 5

 

 

Το Dongfeng Nano BOX λειτουργεί επίσης πολύ καλά από την άποψη της φόρτισης. Υποστηρίζει δύο τρόπους φόρτισης: γρήγορη φόρτιση και αργή φόρτιση.που είναι βολικό και γρήγορο.Σε κατάσταση αργής φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 6 ώρες.και οι χρήστες μπορούν να κλείσουν προκαταβολικά ραντεβού για την ώρα φόρτισης μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων, το οποίο είναι πολύ βολικό.

Πλεονεκτήματα: Το Dongfeng Nano BOX έχει καλή απόδοση στην φόρτιση, υποστηρίζοντας τόσο ταχείς όσο και αργές λειτουργίες φόρτισης, καθιστώντας το βολικό και γρήγορο.

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 6

 

 

Η τιμή του Dongfeng Nano BOX είναι σχετικά χαμηλή και η οικονομική του απόδοση είναι πολύ υψηλή.εσωτερική διαμόρφωση, απόδοση ενέργειας κλπ. και η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη των βενζινοκίνητων και των νέων οχημάτων ενέργειας της ίδιας κατηγορίας.που είναι πολύ κατάλληλο για τους νέους καταναλωτές και τις οικογένειες να επιλέξουν το δεύτερο αυτοκίνητό τους.

Πλεονεκτήματα: Το Dongfeng Nano BOX έχει σχετικά χαμηλή τιμή και υψηλή οικονομική απόδοση, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για τους νέους καταναλωτές και τις οικογένειες ως δεύτερο αυτοκίνητό τους.

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 7

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 8

 


 

 

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 9

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 10

 

Το εσωτερικό σχεδιασμό του Dongfeng Nano BOX είναι επίσης εξαιρετικό, με ένα απλό και πρακτικό συνολικό ύφος.κάνοντας όλο το πιλοτήριο να φαίνεται πολύ τεχνολογικόΤα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από προηγμένα υλικά, παρέχοντας μια άνετη εμπειρία καθίσματος και καλή συσκευασία.Το Dongfeng Nano BOX είναι εξοπλισμένο με πρακτικά χαρακτηριστικά όπως ένα πολυλειτουργικό τιμόνι και ένα κλικ εκκίνησης, παρέχοντας στους οδηγούς μια βολική εμπειρία λειτουργίας.

Πλεονεκτήματα: Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Dongfeng Nano BOX είναι απλός και πρακτικός, με πλούσιες διαμορφώσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

 τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 11

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 12

 

 

τελευταία εταιρεία περί EX1box: Υψηλής ποιότητας και προσιτό SUV 13 

Μέσα από την ανάλυση της εμφάνισης, του εσωτερικού, της ισχύος, της ασφάλειας, της φόρτισης και της τιμής του Dongfeng Nano BOX, μπορούμε να δούμε ότι είναι ένα εξαιρετικό μικροηλεκτρικό όχημα.απλή και πρακτική εσωτερική διαμόρφωση, εξαιρετική απόδοση ισχύος, ολοκληρωμένη διαμόρφωση ασφάλειας και χαμηλότερη τιμή κάνουν το Dongfeng Nano BOX ένα δημοφιλές μοντέλο στην αγορά.όπως σχετικά περιορισμένος εσωτερικός χώροςΑλλά συνολικά, το Dongfeng Nano BOX είναι ένα πολυαναμενόμενο μικροηλεκτρικό όχημα, και πιστεύω ότι στον μελλοντικό ανταγωνισμό στην αγορά, το Dongfeng Nano BOX σίγουρα θα επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.